רק אני והקיאק שלי
יום מלא מרץ סביב נהר הירדן
לוח זמנים:
- 7:30 התכנסות ויציאה
- 9:00-10:00 ארוחת בוקר עשירה
- 10:15-11:30 ביקור קסום ביקב עם טעימות
- 12:45-14:45 שיט קיאקים ורפטינג על נהר הירדן כפר בלום
- 16:30 15:00 – ארוחת צהריים עשירה דג על הדן או ארוחת בשרים
- 19:00/18:00– הגעה משוערת
יציאה ונסיעה לעבר הגליל העליון מלווים במורה דרך.
תפריט ארוחת בוקר חלבי/ טבעוני
- מקושקשת/ שקשוקה/ סלט ביצים *
- מיני מאפי גבינה
- אנטיפסטי ירקות העונה
- מבחר גבינות
- סלט ירוק
- סלט עגבניות שרי וגבינת פטה
- סלט ישראלי
- סלט עדשים שחורות
- סלט קינואה, בטטה, בולגרית ועשבי תיבול
- סלט טונה
- טחינה ומטבלים שונים
- לחמים כפריים
- לימונדה, מיץ תפוזים
- קפה, תה
- עוגה ביתית, מבחר מאפים מתוקים
ביקור חוויתי כולל טעימות ביקב עמיעד
ביקור ביקב עמיעד בו מתמחים בהכנת ליקרים מפירות טבעיים ומשוקולדים….נגיע למרכז המבקרים ונקבל הדרכה על אופן ההכנה של המוצרים המיוחדים המלווה בטעימות , לפחות משלושה סוגי ליקרים.
שיט סירות רפטינג בנהר הירדן קיאקי כפר בלום
אתם מוזמנים לחוויה משפחתית ומגבשת של שייט קיאקים ורפטינג במסלול פסטורלי ושופע צמחייה עבותה על נהר הירדן. המסלול שאורכו 4 ק"מ, יספק לכם כשעה וחצי של שייט קיאקים רגוע ומהנה בסירות נהר מקצועיות לשישה משיטים או בקייק זוגי, וניתן לשוט בו מגיל 5 בליווי מבוגר בסירת רפטינג. השייט עובר בין גדות נהר הירדן, בטבע פראי, שמכל עבר נשמעים ציוצי ציפורים ומעל שמיים כחולים. לקראת סיום המסלול ממתין מפל ייחודי שיוסיף לאטרקציה אתגר והרבה חיוכים.
משך המסלול: כשעה ורבע ללא הפסקה ועד שעתיים עם הפסקות
ארוחת צהריים עשירה ומפנקת
במסעדת דג על הדן:
פורל על גריל פחמים.
מנות הדג מוגשות לצד רוטב לימון ונענע / רוטב שמנת ושקדים
ובתוספת תפו"א אפוי עם חמאת עשבי תיבול.
פלטת סלטים (5 סוגים שונים לפי העונה)
לחם הבית פרנה חם ישר מהתנור.
שתיה קלה – מים / לימונדה.
שתיה חמה – קפה / תה נענע.
קינוח מתוק – עוגיות הבית.
או
תפריט ארוחה בשרית במסעדת כפר בלום
הגשה לשולחן / מזנוני השוק של נאנוש
פוקאצ'ה עם ממרח עגבניות מיובשות, פסטו וטפנד זיתים
מבחר אנטיפסטי ירקות צלויים בשמן זית, שום ועשבי תיבול מגינת נאנוש
- סלטים
עגבניות שרי צבעוניות עם זיתי קלאמטה, עלי בזיליקום ושמן זית
כרוב אסיאתי – רצועות כרוב דקיקות לימון סחוט, רוטב נאנוש אסיאתי ופיצוחים
ז'עלוק – חציל על האש עם עגבניות צלויות ופלפל חריףף
ירוק – עלי חסה, בייבי ורוקט בוויניגרט בלסמי
שורשים – שבבי גזר, סלק טרי, בצל וסלרי בפטרוזיליה, סילאן ואגוזים
אדום אדום – קוביות סלק מאודה בשום, שמן זית, כמון ופטרוזיליה - עיקריות:
נורווגי צרוב
נתח סלמון בעשבים גליליים והדרים, מוגש עם ניוקי וירקות צרובים
מסחאן
עוף מפורק צלוי עם בצלצלים ועשבים בסומאק ולימון, מוגש על פיתה מהטאבון
עם טחינה, בטטות וקישואים צרובים
נתחי שפונדרה בצלייה איטית
עם יין אדום ופלפלת, מוגשים עם פוטטוס
וגזרים צעירים צלויים עם זעתר טרי ושמן זית. - קינוחים
2 סוגי פטיפורים של עוגות פאי - פירות העונה
- שתיה קרה
לימונדה, תפוזים ומים צוננים - שתיה חמה
קפה שחור, תה, נענע, פלחי לימון
חוזרים הביתה מלאי חוויות.
מחיר לאדם:
300 ₪ כולל מע"מ למינימום 30 איש
המחיר כולל:
- מורה דרך מעולה מוסמך משרד התיירות שמלווה את כל הטיול.
- ארוחת בוקר עשירה
- רפטינג
- ארוחת צהריים עשירה
- טיפ במסעדה
- ביקור ביקב וטעימות
המחיר אינו כולל:
- הסעה