חוויה גלילית
לו"ז:
9:30-10:30 ארוחת בוקר כפרית
11:30-14:30 סדנת ליקוט וארוחה כולל נגינה ואירוח
15:30-16:30 סיום שמח במושבה הגרמנית בחיפה- על כוס וודקה ומרטיני עם המון חיבור ואהבה.
———————————————————————————————————–
פירוט:
9:30-10:30 ארוחת בוקר כפרית
מטבח המשלב את הטוב של המטבח הקיבוצי בעל מסורת של 70 שנה, עם טעמים חדשניים ומפתיעים.
מבחר סלטים:
סלט ירקות קצוץ
סלט כרוב לבן
מבחר ירקות חתוכים
סלט טחינה
זיתים ושיפקה
סלט טונה ביתי
פינת קפה ותה
לחם הבית אפוי במקום ולחמניות
מבחר גבינות:
גבינה לבנה
לאבנה
קוטג'
כדורי פטה בטעמים
קורנפלקס עם חלב
חמאה וריבה
מיץ תפוזים ומים
עוגות הבית
עמדת פנקייק עם מייפל ורוטב שוקולד
פשטידות בוקר ביתיות (2 סוגים)- בצל/ תפו"א/ בטטה/ גבינות עם פלפלים
מוזלי- יוגורט בתוספת גרנולה, פירות וסילאן/דבש
11:30-14:30 סדנת ליקוט ובישול
סדנת ליקוט
יוצאים לטבע ומלקטים עולש, חובזה, גרגיר נחים, לוף ועוד….. מהם נבשל ונכין לעצמינו מטעמים
מדהימים!!!!
מינואר –אפריל
מתאים לעד 50 אנשים בחלוקה ל- 2 קבוצות.
ארוחת צהריים כשר (ראו פירוט בסוף הטיול)
הקבוצה מקבלת הרצאה מעמיקה ומעשירה על התרבות הבדואית בגליל, חיי הנדודים, הקשר עם הטבע, והאינסטינקטים המפותחים, הגישוש, מנהגי הנישואים, המשפט, כבוד המשפחה, משמעותו של הקפה ועוד…
15:30-16:30 סיום שמח במושבה הגרמנית בחיפה- על כוס וודקה ומרטיני עם המון חיבור ואהבה.
פירוט תפריט צהריים:
סלטים (יש לבחור 5 סוגים)
חומוס
טחינה
סלט תבולה
סלט ירקות(ערבי)
מטבוחה(חריף)
חצילים מטוגנים עם רוטב
סמידה
לבנה (עם צמחוני)
זיתים
תבשילים חמים (לבחירה-5 סוגים)
שני סוגי ממולאים עם אורז ובשר לבחירה: קישואים/עלי גפן/גזר/תפו"א
מגדרה בדואית-בורגול עם עדשים שמן זית והרבה בצל
שרבטה- בורגול עם עגבניות מרוסקות, בצל ,חריף, תבלינים
מנזלה- גרגירי חומוס חצויים עם חצילים מטוגנים
עולש- צמח בר אורגאני מהטבע (באביב)
ח'וביזה עם שומר (באביב)
במייה
פול ירוק (באביב)
כרובית עם טחינה /עגבניות
שעועית ירוקה /צהובה
פרפחינה-ירק בשרני אורגאני שגודל בנחלים מבושל עם רוטב עגבניות
קישואים עם יוגורט
מגלובה- אורז וירקות
מנסף עוף (שוק בטאבון עם אורז)-
שתייה
לימונדה+ מים
קינוח
קפה+ תה
עוואמה: מאפה עגול קטן(דומה לסופגנייה) תבול בדבש וריבת חרובים.